ព័ត៌មានថ្មីៗ:កិច្ចសហប្រតិបត្តិការផ្នែកសេដ្ឋកិច្ច និងពាណិជ្ជកម្មរវាងបណ្តាប្រទេសទនេ្លឡានឆាង និងមេគង្គឈានឡើងកម្រិតថ្មីថែមទៀតកិច្ចសហប្រតិបត្តិការឡានឆាង-មេគង្គ គឺប្រើរូបមន្តថ្មីនៃកិច្ចសហប្រតិបត្តិការ ក្នុងតំបន់ដើម្បីបង្កើតជាសហគមន៍រួមវាសនាដំណើរទស្សនកិច្ចរបស់លោក Li Keqiang នាយករដ្ឋមន្ត្រីចិននៅប្រទេសកម្ពុជា ៖ សាងសង់ស្ពានដែលជឿទុកគ្នានិងក្រាលផ្លូវឈ្នះ-ឈ្នះពង្រឹងនិងពង្រីកចំណងមេត្រីភាព ប្រពៃណីរវាងចិននិងកម្ពុជា ជំរុញកិច្ចសហប្រតិបត្តិការជា យុទ្ធសាស្រ្តគ្រប់ជ្រុងជ្រោយព្យុះ​ត្រូពិច Tembin ឆក់យកជីវិតមនុស្ស ២០០នាក់ នៅហ្វីលីពីន
ទទួលទាន ទឹកម្រះ ល្អដល់សុខភាព
ចេញផ្សាយ  ២៨-កញ្ញា-២០១៧    ដោយ : SengChhay

ទោះបីជា​មាន​រសជាតិ​ល្វីង និង​ពិបាក​លេប​យ៉ាងណាក្តី មនុស្ស​មួយចំនួន​ចូលចិត្ត​កិន ឬ​កៀប​ទឹក​ម្រះ​ញ៉ាំ តើ​ហេតុអ្វី​ទៅ​? ពីព្រោះ ទឹក​ម្រះ មាន​អត្ថប្រយោជន៍​ច្រើនណាស់ សម្រាប់​សុខភាព និង​សម្រស់​។​

​អត្ថប្រយោជន៍​នៃ​ទឹក​ទឹក​ម្រះ មានដូចជា ៖

១. ជួយ​ការពារ និង​គ្រប់គ្រង​ជំងឺ​ទឹកនោម​ផ្អែម​
២. ប្រឆាំង និង​ការពារ​ជំងឺ​លើស​សម្ពាធ​ឈាម​
៣. ជួយ​ឲ្យ​ស្បែក​ស្រស់ថ្លា​
៤. កម្ចាត់​ជាតិពុល​ចេញពី​រាងកាយ​
៥. ជួយ​សម្រក​ទម្ងន់​
៦. បំបាត់​អា​ការៈ​ធីងធោង ដែល​បណ្តាល​មក​ពី​ការ​ស្រវឹងស្រា​
៧. បញ្ចុះ​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូល​អាក្រក់​
៨. សម្លាប់​មេរោគ​មេរោគ​៕

 

ត្រលប់ក្រោយ >>