ព័ត៌មានថ្មីៗ:សម្តេចតេជោ ហ៊ុន សែន អញ្ជើញសម្ពោធរោងចក្រផលិតស៊ីម៉ង់ត៍ក្រុមហ៊ុនជីបម៉ុង អ៊ីនស៊ី ស៊ីមេន ខបភើរេសិន (CMIC)វៀតណាម ព្រមានប្រជាពលរដ្ឋខ្លួន មិនឱ្យទៅកម្សាន្តនៅប្រទេសម៉ាល់ឌីវប្រធានព្រឹទ្ធសភាកម្ពុជា វាយតម្លៃខ្ពស់ចំពោះទំនាក់ទំនងជាមួយឥណ្ឌាគណៈកម្មាធិការអចិន្ត្រៃយ៍ នៃរដ្ឋសភាសម្រេចប្រគល់សេចក្តីព្រាងច្បាប់ ចំនួន៤ ទៅគណៈកម្មការជំនាញពិនិត្យ និងសិក្សាហើយធ្វើរាយការណ៍ ជូនគណៈកម្មាធិការអចិន្រ្តៃយ៍រដ្ឋសភាវិញគណៈប្រតិភូជាន់ខ្ពស់រដ្ឋសភា នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា បានអញ្ជើញនិវត្តន៍មកដល់ប្រទេសវិញហើយ នៅព្រឹកថ្ងៃសៅរ៍នេះ បន្ទាប់ពីបានបំពេញទស្សនៈកិច្ចរយៈពេល៣ថ្ងៃ នៅព្រះរាជាណាចក្រថៃ
ទទួលទាន ទឹកម្រះ ល្អដល់សុខភាព
ចេញផ្សាយ  ២៨-កញ្ញា-២០១៧    ដោយ : SengChhay

ទោះបីជា​មាន​រសជាតិ​ល្វីង និង​ពិបាក​លេប​យ៉ាងណាក្តី មនុស្ស​មួយចំនួន​ចូលចិត្ត​កិន ឬ​កៀប​ទឹក​ម្រះ​ញ៉ាំ តើ​ហេតុអ្វី​ទៅ​? ពីព្រោះ ទឹក​ម្រះ មាន​អត្ថប្រយោជន៍​ច្រើនណាស់ សម្រាប់​សុខភាព និង​សម្រស់​។​

​អត្ថប្រយោជន៍​នៃ​ទឹក​ទឹក​ម្រះ មានដូចជា ៖

១. ជួយ​ការពារ និង​គ្រប់គ្រង​ជំងឺ​ទឹកនោម​ផ្អែម​
២. ប្រឆាំង និង​ការពារ​ជំងឺ​លើស​សម្ពាធ​ឈាម​
៣. ជួយ​ឲ្យ​ស្បែក​ស្រស់ថ្លា​
៤. កម្ចាត់​ជាតិពុល​ចេញពី​រាងកាយ​
៥. ជួយ​សម្រក​ទម្ងន់​
៦. បំបាត់​អា​ការៈ​ធីងធោង ដែល​បណ្តាល​មក​ពី​ការ​ស្រវឹងស្រា​
៧. បញ្ចុះ​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូល​អាក្រក់​
៨. សម្លាប់​មេរោគ​មេរោគ​៕

 

ត្រលប់ក្រោយ >>